Събития


Светулката организира бутикови събития за хора с изразен интерес към качествената храна и висок клас напитки. Концепцията и бранда са създадени от лъчезарната Фифика Георгиева, която е организатор и водещ на събитията.


Началото на тези различни кулинарни вечери започва през 2014 година и вече четири сезона от май – до септември радват посетителите с разнообразие от известни гостуващи лица, вкусни рецепти и ароматни вина.
Концепцията на Светулкови вечери предоставя възможност на гостите да вечерят в уютна и стилна атмосфера, наблюдавайки приготвянето на храната директно пред тях в професионално оборудвана кухня, като се наслаждават на висша кулинария и естетика на сервиране.


За всяко събитие гостуващият шеф готвач е лично поканен от организаторът Фифика Георгиева и заедно с нея предварително се съставя меню, което да събуди сетивата на гостите за вкусно приключение по време на вечерта. Менюто се съчетава с подходящи вина, често лично представени от производителя или вносителя на вината, а по време на събитието гостите имат възможност да задават въпроси директно на шеф готвача, докато той и екип от професионалисти приготвят храната.


Събитията ни са предназначени за всички, които търсят различно кулинарно изживяване. Място, на което освен сервирането на храна приготвена по нестандартни рецепти, се леят бутикови вина и много позитивни емоции. Добра възможност да се забавлявате с приятелите си или доведете семейството и децата си, тъй като за малчуганите винаги има специална цена за куверт.rose Eсенно градинско парти с готвене и рисуване
Halloween Детски Halloween с Mastercard TasteBox
Коледна елха торта за малки деца!
10479299_637801453019790_3501932379627504505_n Светулкови вечери - Партита

Eсенно градинско парти с готвене и рисуване

Заповядайте в приказния свят на “Светулка” на 17.10.2020 събота, за да ви научим как се правят сандвичи крок мосю, салатка в печена кошничка и полезна лимонада за парти за деца от 6-13 годишна възраст.

Гост / Водещ
Програма на събитието
Запитване за куверт