Обучения

"Да сготвим щастие в кухнята на Светулка" е академия за любители готвачи, в която имаме потенциалът да покажем на всяко едно семейство как безопасно, лесно и бързо да си приготвя здравословна храна в домашни условия.


Главната ни задача е да покажем на децата как, когато са сами, да могат лесно и бързо да си сготвят, без инцидентни в кухнята, които често се случват в резултат на незнание. Искаме да предпазим и децата след 14г. възраст от неразумни диети. Храната е здраве. Тя не трябва да предизвиква чувства на вина и несигурност, а да помага на децата да растат, да им дава енергия за игри и учение. Вярваме, че тази култура се възпитава с години, така, че един ден да се превърне в пълноценен и здравословен начин на живот.


Познаването на качествената храна е другата основна част от нашето обучение. Нагледно и с помощта на мултимедийни презентации, ние ще образоваме децата и родителите, как да избират и купуват продукти от магазина. Магазините и производителите на храни са внимателно проверявани и след специален подбор, биват допуснати да представят своите продукти в нашата кампания.


Обучението се състои от лекции и практически упражнения. Всяка събота ние ще работим с удоволствие за всички наши клиенти, пожелали да научат как да сготвят щастие в кухнята на Светулка. Ще си партнитраме с едни от най- добрите специалисти в ресторантьорството и здравословното хранене, С шеф готвачи от България и чужбина.


Ние вярваме, че ако научим децата да консумират полезни, разнообразни и пресни за всеки сезон продукти, В ясно онагледено количество за прием, ще ги предпазим от затлъстяването и от опасните за здравето нарушения в храненето.


Светулката присъства в нашето мото, за да свети в жълто и да напомня да внимаваме с какво и по колко се храним.


Разполагаме с база, която е една от най-модерните на Балканите, благодарение на пълната подкрепа на фирма Томеко. Партнираме си с най-добрите в бранша специалисти и сме убедени, че нашата работа ще донесе полезни знания и опит за много български семейства.

Aкадемия по готварство
Вземи една светулка в ръката си
Детски ресторант "Светулка"
Cooking Тиймбилдинг с готвене
Рождени дни с готвене
Cooking Полезно готвене за малки и големи
icon-iziashtni Изящни изкуства
icon-prilojni Приложни изкуства

Aкадемия по готварство

Нашите срещи ще се състоят след празничните дни навън в градината във Вилна Зона Горна Баня, близо до гората.


Каня ви да дойдете на нашия кулинарен урок -"Как да сготвим щастие на открито в градината на Светулката " в компанията на нашият шеф готвач Генади Велчев. Той ще ви представи една много интересна рецепта:
Пастърва на дървени въглища с гриловани градински зеленчуци, мариновани в ароматни билки и зехтин и овкусени с антична сол.

Преподавател
График на занятията
Контакт