Фифика Георгиева

 

Моята история е ентусиазъм и любов, посвещение и вдъхновение, предприемачество и търпение, и желание да живея тук и сега, и да не спирам да създавам чудеса.

Здравейте, казвам се Фифика, на гръцки моето име означава малка светлинка или по- точно казано - светулка. Обичам предизвикателствата. Мотивацията са ми децата, обичам цветята, кучетата мастиви, музиката и рисуването.

 

Генади Велчев

 

Когато искаме да е вкусно по български в кухнята ни застава шеф Генади Велчев. По време на събитията ще сервираме традиционни рецепти сготвени с желание и професионализъм от шеф Генади Велчев, който най-добре знае всички кулинарни трикове и тайни за вкусните български рецепти.

 

Даниел Лазаров

 

Една голяма усмивка и много здраве на масата – ще ви сервира шеф Даниел Лазаров, който е работил повече от 5 години като главен готвач в ресторант „Слънце и Луна“, София. Преди това е живял на различни места по света като Северна Ирландия, Кипър и Холандия, от където е събрал опит, вдъхновение и кулинарни идеи.

 

Масимо Джорджо

 

По италиански с италианец – шеф Масимо Джорджо е изборът ни когато става дума за вкусна и свежа храна по средиземноморски. Затваряме очи, опитваме една хапка и се пренасяме на брега на морето, където ухае на лимони, зехтин и пресни подправки. Шеф Масимо Джорджо ще ни води на кулинарен тур за вкусни емоции по италиански с рецептите, които ще приготви за нашите събития.

 

Албена Стоянова

 

Албена Стоянова е поредното ни артистично откритие. Учила за художник, след това за културолог, тя е свободен дух обичащ приключения, скорости, мотори и аромат на прясно изпечени сладкиши. Като всеки творец Албена Стоянова преминава през различни кухни - и малки, и големи, където се учи и експериментира.